O nama

Smještaj/Cocktail bar

Classic Rab

o nama

Naša priča

Turistička priča obitelji Keko počinje davne 1961. godine kada Frane Keko sa svojom suprugom Matijom počinje primati turiste u svoju malenu obiteljsku kuću. Već nakon dvije godine, 1963., Anton, sin Frana sa svojom suprugom Slavicom preuzima posao i tu kreće ozbiljnije bavljenje ove obitelji s turizmom. Ubrzo dogradjuju kuću i u zlatnim 80 tim godinama prošlog stoljeća grade respektabilan posao. Od 2015. godine posao preuzima treća generacija obitelji Keko, Christian sa suprugom Vlatkom i poslovanje stavlja u firmu te se sve diže na jedan viši nivo ulaganjem u sadržaje poput bazena, recepcije i više zvijezdica.

Danas, Classic Guest House dobiva novo, modernije ime “ARBIUM” što je jedno od povijesnih imena za Rab. Zajedno sa House Limoni, nudi se smještaj u 13 smještajnih jedinica, u 7 apartmana i 6 soba. Osim vrhunskog doručka, gostima je na raspolaganju Caffeteria, Cocktail bar, i restaurant sa na daleko poznatim pizzama ali i jela sa grilla. Uskoro će u ponudi biti i restaurant za pansione i a la carte u sklopu Arbium Guest House-a.

Arbium Classic Guest House je mjesto gdje se gosti osjećaju kao kod kuće a zaposlenici su ono što čini razliku između Arbiuma i ostalih kuća na otoku. Ovo je idealno mjesto za one koji traže kvalitetnu uslugu i smještaj za dobru cijenu a ne vole velike hotele. Svi gosti imaju osiguran parking , malu marinu za brodice, recepcijsku službu, otvoreni bazen s prostorom za sunčanje i pool bar. Na raspolaganju je dovoljan broj ležaljki i suncobrana, lounge garden, garden grill, sanitarni čvorovi i terasa za doručak. Sve sobe i apartmani su klimatizirane, imaju TV i hladnjak, terasu ili balkon, kupaonicu i wc, sef i sušilo za kosu. Apartmani imaju potpuno opremljeni kuhinjski blok i prostor za blagovanje. Arbium Classic Guest House radi cijele godine kao mali obiteljski hotel.

U ljetnim mjesecima, u krugu od nekoliko stotina metara, nalaze se dobri restauranti, barovi, trgovina, pumpna stanica za automobile i manja plaža. Smještajni objekti nalaze se svega 40m od mora, House Limoni, i 60 m od mora Arbium guest house. Do grada Raba udaljeni smo 4 km a preporučamo brodsku liniju koja za male novce prijevozi turiste do luke Rab i natrag po plovnom redu. Tu su i taxi brodice za one koji žele veći doživljaj slobode i privatnosti. Arbium Guest House svojim gostima nudi i najam cestovnih skutera – Kod plaćanja svih usluga, gosti mogu birati između gotovinskog i kartičnog plaćanja. Za poslovne goste izdajemo i R1 račun.

CLASSIC Cocktail Bar je najstariji privatni cocktail Bar u Republici Hrvatskoj otvoren davne 1992. godine. Smješten je na samome moru uz šetnicu i 80 m od smještajnog objekta. U ljetnim mjesecima u našem baru možete uživati u muzičkim eventima, nastupima domaćih i stranih glazbenika a u “obične” dane za dobru atmosferu pobrinuti će se naš DJ. Svim našim gostima želimo ugodan boravak i prekrasan odmor u našem smještaju i ugostiteljskim objektima.